Palvelut

Forssan Keskusapteekki on paikallisesti palveleva lähiapteekkisi - Forssan keskustassa torin kupeessa. Palvelemme paikkakunnan omana lähiapteekkina kaikkia forssalaisia ja Forssassa liikkuvia. Kokenut ja asiantunteva henkilökuntamme tuntee asiakkaamme jo vuosien takaa – asiointi on mutkatonta ja joustavaa. Yhteistyömme paikkakunnan lääkäreiden ja eläinlääkäreiden sekä eri hoitoyksiköiden kanssa on saumatonta.

Tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas. Apteekin alkuaikoina apteekin palvelut olivat osin erilaiset kuin nykyisin – tavoite on ollut vuosien saatossa kuitenkin aina sama.

Apteekin peruspilari on lääkkeiden toimittaminen asiakkailleen. Oikea lääke oikealle asiakkaalle oikeaan aikaan oikealla tavalla luo pohjan hyvään ja turvalliseen lääkehoitoon. Tämä koskee resepti-, itsehoito- ja eläinlääkkeitä. Lääkkeiden ohessa riittävä ja asiantunteva lääkeneuvonta on yhä tärkeämpää. Henkilökuntamme on asiakasta varten, joten asiakas saa aina kysyä neuvoja lääkehoitoonsa liittyen.

Lääkkeiden hinta puhuttaa paljon.  Lääkkeiden hinnat vahvistaa viranomainen ja ne saattavat vaihtua kahden viikon välein. Asiakkaan maksamaan hintaan vaikuttavat reseptilääkkeiden osalta mahdollinen viitehinta, Kelan myöntämät korvaukset, mahdolliset työpaikkakassan etuudet, ammattitaudit tai yhteiskunnan myöntämät maksusitoumukset.

Forssan Keskusapteekki tarjoaa asiakkaidemme arkea helpottavia palveluja. Reseptien uusimispalvelut luovat joustavuutta terveydenhoidon kokonaishuoltoon. Annosjakelua olemme tarjonneet vuosia ja suurin osa näistä asiakkaista kuuluu koneellisen annosjakelun käyttöön. Annosjakelu tuo helpotusta arjesta selviytymiseen.

Kaikkia lääkkeitä ei aina käytetä syystä tai toisesta. Lääkkeiden hävittäminen on ekologisesti ja taloudellisesti järkevintä niin, että asiakas palauttaa hävitettävät ja vanhentuneet lääkkeet meille apteekkiin.

Kuulumme yksityisten apteekkien muodostamaan Avainapteekit- apteekkiketjuun.  Toimipaikkoja on Suomessa yli 200.

Avainapteekkien ammattitaitoinen ja luotettava henkilökunta on valmis auttamaan sinua kaikissa terveyteesi ja hyvinvointiisi liittyvissä kysymyksissä. 

Forssan Keskusapteekki tarjoaa kaikille asiakkaillemme asiakaslehtiä, joista löytyy varmasti jokaiselle mielenkiintoista tietoa. Tutustukaa lehtiin! 

 Kysy terveysliikunnasta apteekista!

Löydät meidät myös mobiilipalvelu iFindista.

Yhteistoimintaa Klinik verkkopalvelun kanssa. Palvelu  auttaa tunnistamaan oireita ja löytämään sopivimman terveysasiantuntijan luo.

          Liikkujan apteekki - Vieremän Apteekki, Kartanonkatu      iFind - Vieremän Apteekki, Kartanonkatu      Klinik - Vieremän Apteekki, Kartanonkatu