Tuotteet

Asiakas saa apteekista perinteisesti kaikki tarvitsemansa lääkkeet. Tänä päivänä apteekki on paljon enemmän. Apteekista saatavia valmisteita käytetään niin sairauden hoitoon kuin hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Kaikkien apteekkituotteiden on oltava luotettavia ja tehokkaita valmisteita.

Forssan Keskusapteekista  saat asiakkaana kaikkia Suomessa saatavilla olevia resepti- ja itsehoitolääkkeitä. Suurin osa asiakkaiden tarvitsemista lääkkeistä löytyy suoraan apteekin hyllystä. Uusia, kalliita tai harvinaisempia lääkkeitä tilaamme aina tarpeen mukaan – nekin voimme toimittaa muutaman päivän viiveellä. Kattava itsehoitolääkkeiden valikoima ja asioinnin vaivattomuus helpottavat lääkeasiointia.

Apteekista saa nykyisin paljon muutakin kuin lääkkeitä. Jokainen ihminen haluaa olla terve ja hyvinvoiva. Kivuista halutaan päästä eroon nopeasti eikä itse sairastaminenkaan ole mukavaa. Ravintolisillä ja sopivilla hoitotarvikkeilla jokainen voi parantaa omaa toimintakykyään. Toisaalta sopivan ihonhoitovalmisteen löytäminen apteekin kosmetiikkavalikoimista tuo hyvää ja miellyttävää oloa arjen haasteisiin. Monilla perheillä on lemmikkejä, kissoja ja koiria – he tarvitsevat myös omia lääkkeitä ja hoitotarvikkeita.